Păpuşa care trebuie alăptată, lansată în SUA. Cum sunt învăţate fetiţele să alăpteze. Eşti de acord? - VIDEO

O păpuşă care trebuie să fie alăptată va fi lansată curând în magazinele din Statele Unite, iar apariţia acesteia stârneşte deja controverse în rândul părinţilor.

1806 afișări
Imaginea articolului Păpuşa care trebuie alăptată, lansată în SUA. Cum sunt învăţate fetiţele să alăpteze. Eşti de acord? - VIDEO

Păpuşa care trebuie alăptată (Imagine: www.thebreastmilkbaby.com)

Noua păpuşă trebuie alăptată atunci când plânge, iar creatorii acesteia spun că le va învăţa pe fetiţe să aibă grijă de un copil, informează CNN.

Păpuşa-bebeluş este însoţită de un sutien special pe care fetiţele trebuie să şi-l pună. Sutienul are două puncte cu senzori, iar când acestea ating gura bebeluşului, păpuşa face un zgomot asemănător cu al unui copil care este alăptat.

Mamele care au fost intervievate de reporterul CNN sunt de părere că această păpuşă nu este potrivită pentru fetiţe, deoarece este prea devreme ca ele să experimenteze alăptatul.

Pe site-ul creatorilor păpuşii se spune chiar că Dumnezeu sprijină hrănitul la sân, ilustrând această idee cu o imagine în care Fecioara Maria îl alăptează pe Iisus.

Păpuşa care trebuie alăptată va fi comercializată la preţul de 69,9 dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici