Paris Hilton, aşa cum n-ai mai văzut-o de şase ani. Crezi că arată la fel de bine? - VIDEO

Paris Hilton a realizat un nou pictorial pentru revista FHM, vedeta fiind îmbrăcată foarte atrăgător.

7410 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton, aşa cum n-ai mai văzut-o de şase ani. Crezi că arată la fel de bine? - VIDEO

Paris Hilton, aşa cum n-ai mai văzut-o de şase ani. Crezi că arată la fel de bine? - VIDEO

Moştenitoarea imperiului Hilton s-a întors pe coperta revistei FHM după şase ani, informează Daily Mail.

Paris a vorbit despre dragostea ei pentru Londra: "Iubesc vibraţia acestui oraş, oamenii, accentul. Britanicii sunt diferiţi de băieţii din America - sunt toţi gentlemeni şi sunt mult mai maturi", a declarat vedeta.

Ea şi-a spus părerea şi despre prinţii William şi Harry, pe care i-a întâlnit de câteva ori în Londra: "Sunt amândoi nişte băieţi foarte drăguţi. Când am fost în Londra pentru o filmare câteva luni, am ieşit împreună de câteva ori şi am descoperit că sunt nişte gentlemeni".

Cu ocazia pictorialului incendiar, Paris a dezvăluit planurile sale în ceea ce priveşte muzica. Ea doreşte să lanseze un album house în această vară: "Am o mare pasiune pentru muzica house. Am avut-o dintotdeauna, dar nu am putut să mă concentrez pe ea pentru că am filmat un reality show pentru atât de mult timp", a precizat cântăreaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici