Paul McCartney are probleme cardiace din cauza abuzului de alcool

Paul McCartney, fost membru al trupei Beatles, care a suferit recent o intervenţie chirurgicală la inimă, are probleme de sănătate din cauza abuzului de alcool, informează thisislondon.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney are probleme cardiace din cauza abuzului de alcool

Paul McCartney are probleme cardiace din cauza abuzului de alcool

Sir Paul McCartney a refuzat să renunţe la consumul de alcool, deşi medicii l-au prevenit să nu amestece băutura cu medicamentele prescrise pentru boala sa de inimă, potrivit unei surse apropiate starului britanic.

Potrivit sursei citate, cântăreţul în vârstă de 65 de ani a fost diagnosticat cu o tulburare cardiacă în urmă cu doi ani, pe când mariajul său cu Heather Mills începea să se destrame. Se pare că boala a apărut pe fondul unui stres major.

Lui McCartney i-a fost prescris un medicament de fluidizare a sângelui, warfarină, pentru a corecta această tulburare şi a urmat un tratament cu electroşocuri în 2005.

Apariţia acestei maladii a coincis cu destrămarea căsătoriei cu Mills, despărţirea lor fiind făcută publică în mai 2006, după multe luni de certuri.

Sir Paul McCartney "a refuzat să renunţe la alcool" în timpul divorţului de Heather Mills, în ciuda problemelor sale de sănătate, spun surse apropiate acestuia. De altfel, se pare că refuzul de a renunţa la alcool a dus la numeroase certuri cu viitoarea sa fostă soţie. Luni, a apărut o ştire potrivit căreia Mills a amânat chiar o operaţie la şold, în aprilie 2006, pentru a-şi ajuta soţul. Însă o sursă apropiată lui Sir Paul a atacat această informaţie, spunând că este o născocire a lui Mills lansată înainte de o nouă audiere în cadrul procesului de divorţ, programată la Londra, în februarie.

Săptămâna trecută, presa britanică publica ştirea potrivit căreia, în septembrie 2007, Sir Paul a fost supus unei operaţii chirurgicale (angioplastie coronariană).

Nici purtătorul de cuvânt al lui Sir Paul şi nici purtătorul de cuvânt al lui Heather Mills nu a comentat informaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici