Piesa „Happy” a lui Pharrell Williams este cea mai difuzată melodie din ultimii zece ani

Melodia „Happy”, compusă de cântăreţul Pharrell Williams pentru soundtrack-ul filului Despicable Me 2 a fost declarată cea mai difuzată melodie din 2010 până în prezent, scrie Sky News.

1773 afișări
Imaginea articolului Piesa „Happy” a lui Pharrell Williams este cea mai difuzată melodie din ultimii zece ani

Piesa „Happy” a lui Pharrell William este cea mai difuzată melodie din ultimii zece ani

Melodia „Happy” nu este singura apariţie a Pharrell în topul celor mai difuzate piese din ultima decadă, realizat de compania de licenţe muzicale PPL.

Rapper-ul american ocupă şi poziţia a patra în clasament cu melodia „Get Lucky” cântată alături de Daft Punk şi Nile Rodgers.

Pe locul doi în clasamentul întocmit de PPL se situează Adele, cu piesa ”Rolling In The Deep”, iar podimul este completat de ”Moves Like Jagger” cântată de Maroon 5 şi Christina Aguilera.

Top zece piese cele mai difuzate piese din anii 2010:

1. Happy - Pharrell Williams

2. Rolling In The Deep - Adele

3. Moves Like Jagger - Maroon 5 featuring Christina Aguilera

4. Get Lucky - Daft Punk featuring Pharrell Williams and Nile Rodgers

5. Can't Stop The Feeling! - Justin Timberlake

6. I Gotta Feeling - Black Eyed Peas

7. Uptown Funk - Mark Ronson featuring Bruno Mars

8. Counting Stars - OneRepublic

9. Forget You - CeeLo Green

10. Sex On Fire - Kings Of Leon

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici