Povestea cuplului care a murit la o săptămână după nuntă în avionul ucrainean prăbuşit în Iran - FOTO

Un cuplu de tineri căsătoriţi care au avut nunta în Teheran la data de 1 ianuarie, au pierit împreună în tragicul incident aviatic din Iran, relatează CNN.

4807 afișări
Imaginea articolului Povestea cuplului care a murit la o săptămână după nuntă în avionul ucrainean prăbuşit în Iran - FOTO

sursa FOTO: Facebook

Arash Pourzarabi în vârstă de 26 de ani şi Pouneh Gorji de 25 de ani sunt un cuplu de tineri căsătoriţi care se numără printre cele 176 de persoane care şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii avionului Boeing în Iran , relatează CNN.

 

Cei doi tineri făcuseră nunta în Teheran la data de 1 ianuarie în faţa familie şi a prietenilor. O săptămână mai târziu cei doi au pierit în urma prăbuşirii avionului care ar fi trebuit să-i ducă înapoi acasă în Canada. 

Tinerii studiaseră tehnologie computerizată în cadrul Universităţii Alberta din Canada. Printre victimele avionului prăbuşit în Iran s-au numărat şi alţi studenţi şi profesori ai universităţii canadiene. 

"Plângem pierderea colegilor, profesorilor şi mentorilor precum şi ai celor dragi, familie sau prieteni. Le vom simţi mereu lipsa chiar şi la mult timp după această tragedie.", a declarat David H. Turpin, preşedintele Universităţii din Alberta, Canada. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici