"Povestea jucăriilor 3", recompensat cu Golden Tomato pentru cele mai favorabile critici în 2010 - VIDEO

Filmul de animaţie "Povestea jucăriilor 3/ Toy Story 3", regizat de Lee Unkrich, a fost recompensat, marţi, cu premiul Golden Tomato, acordat peliculelor care au avut cele mai multe cronici favorabile din partea criticilor şi a cinefililor în anul 2010, informează femalefirst.co.uk.

34 afișări
Imaginea articolului "Povestea jucăriilor 3", recompensat cu Golden Tomato pentru cele mai favorabile critici în 2010 - VIDEO

"Povestea jucăriilor 3", recompensat cu Golden Tomato pentru cele mai favorabile critici în 2010

Premiile Golden Tomato (Roşia de Aur), aflate la cea de-a 12-a ediţie, sunt acordate de site-ul de internet RottenTomatoes.com, care ia în calcul cronicile de film favorabile apărute de-a lungul anului în presa scrisă, online, pe posturile de radio şi televiziune.

Filmul "Povestea jucăriilor 3/ Toy Story 3", produs de studiourile Pixar, a fost desemnat filmul cu cele mai multe recenzii favorabile (99%) din 2010, devansând lungmetrajul "Reţeaua de socializare/ The Social Network" regizat de David Fincher, pentru care 97% din recenzii au fost favorabile.

Filmul lui Fincher a fost însă recompensat cu Golden Tomato Award la categoria "cel mai bun film dramatic".

"Adevăratul curaj/ True Grit" a fost recompensat cu Golden Tomato la categoria "cel mai bun film de acţiune", thrillerul "Începutul/ Inception" s-a impus la categoria "cel mai bun film SF", iar pelicula "The Kids Are All Right" a triumfat la categoria "cea mai bună comedie". Un câştigător surprinzător a fost filmul "The Runaways", cu Dakota Fanning şi Kristen Stewart în rolurile principale, care s-a impus la categoria "cel mai bun musical".

Moldy Tomato (Roşia mucegăită), premiu acordat peliculei cu cele mai puţine cronici favorabile, a revenit peliculei " Vampires Suck", o parodie după filmele cu vampiri, regizată de Jason Friedberg, şi Aaron Seltzer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici