"Regatul de gheaţă/ Frozen: 3D", din 27 decembrie în cinematografele din România

Filmul de animaţie "Regatul de gheaţă/ Frozen: 3D", a cărui regie este semnată de Chris Buck şi Jennifer Lee, va avea premiera pe 27 decembrie în cinematografele din Bucureşti şi din ţară, informează Forum Film România, distribuitorul peliculei în România.

2603 afișări
Imaginea articolului "Regatul de gheaţă/ Frozen: 3D", din 27 decembrie în cinematografele din România

"Regatul de gheaţă/ Frozen: 3D", din 27 decembrie în cinematografele din România

Când o profeţie malefică adânceşte un întreg regat într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care poate pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte fără teamă, pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

Vocile personajelor în această peliculă sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel şi Josh Gad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici