Rochia lui Jennifer Lopez la Globurile de Aur a devenit atracţia internetului. Personajul biblic cu care a fost asemănată artista

Alegerea vestimentară a lui Jennifer Lopez pentru cea de-a 77-a ediţie a Globurilor de Aur a devenit ţinta unui val de glume pe reţelele de socializare, informează Daily Mail.

1840 afișări
Imaginea articolului Rochia lui Jennifer Lopez la Globurile de Aur a devenit atracţia internetului. Personajul biblic cu care a fost asemănată artista

Rochia lui Jennifer Lopez la Globurile de Aur a devenit atracţia internetului. Personajul biblic cu care a fost asemănată artista

Artista Jennifer Lopez, în vârstă de 50 ani, a devenit atracţia internetului în urma apariţiei la decernarea Globurilor de Aur într-o rochie care generat un val de glume savuroase din partea internauţilor, informează Daily Mail

Jennifer Lopez, aflată la cea de-a doua nominalizare la Globurile de Aur, şi-a făcut prezenţa la cea de-a 77-a ediţie a evenimentului într-o rochie creată de celebra casă de modă Valentino, alături de logodnicul ei Alex Rodriguez.

Din păcate, vestimentaţia artistei a stârnit numai ironii pe reţelele de socializare, unde utilizatorii au debordat de imaginaţie în ceea ce priveşte comentariile la adresa rochiei purtate de vedetă. 

Jennifer Lopez a fost comparată cu un cadou de Crăciun gata împachetat, dar şi cu un îngeraş tocmai bun de aşezat în vârful bradului de sărbători.

 

Cea mai ciudată remarcă cu privire la rochia purtată de Jennifer Lopez a fost asemănarea artistei cu personajul biblic, Apostolul Iuda Tadeul, a cărui vestimentaţie este destul similară cu cea a vedetei.

Artista nu a scăpat nici de comparaţiile cu o pisică supărată înfăşurată în hârtie de împachetat cadouri sau cu o păpuşă Barbie în ediţie limitată de Crăciun. 

 

Cu ocazia celei de- a 77-a ediţii a Globurilor de Aur, Jennifer Lopez a ajuns pe lista celor mai neinspirat îmbrăcate vedete alături de alte nume mari de la Hollywood, cum ar fi actriţele Cate Blanchet, Reese Witherspoon sau Gwyneth Paltrow.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici