Satu Mare va primi Drapelul de Onoare al Comisiei Europene

Municipiul Satu Mare va primi Drapelul de Onoare al Comisiei Europene pentru acţiunile culturale cu caracter european desfăşurate în ultimii ani .

3 afișări
Imaginea articolului Satu Mare va primi Drapelul de Onoare al Comisiei Europene

Satu Mare va primi Drapelul de Onoare al Comisiei Europene

Primăria municipiului Satu Mare a anunţat, joi, că ceremonia va avea loc în data de 22 octombrie, iar Drapelul de Onoare va fi înmânat de reprezentantul Comisiei Europene la Strassbourg, Guy Lengagne.

La manifestare au fost invitaţi să participe reprezentanţii oraşelor înfrăţite, Wolfenbuttel din Germania şi Zutpfen din Olanda, precum şi primarii oraşelor care fac parte din Euroregiunea Carpatică, Kosice din Slovacia, Nyiregyhaza din Ungaria, Rzeszow din Polonia, Ujgorod şi Beregovo din Ucraina, respectiv Baia Mare şi Satu Mare din România.

Municipiul Satu Mare primeşte astfel a doua distincţie europeană, după Diploma Europeană acordată anul trecut.

Comisia pentru mediu, amenajarea teritoriului şi a puterilor locale a Adunării Parlamentare acordă anual diferite recompense oraşelor şi autorităţilor locale, ca recunoaştere a activităţilor lor europene. Ele pot avea dreptul la Diploma europeană, Drapelul de onoare, Placheta de onoare şi Premiul Europei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici