Sienna Miller, despăgubită de un tabloid cu 100.000 de lire sterline. Vezi de ce

Sienna Miller, care a acuzat tabloidul News of the World de încălcarea intimităţii şi hărţuire, prin interceptarea ilegală a unor mesaje din telefonul său mobil, a primit marţi despăgubiri în valoare de 100.000 de lire sterline (164.000 de dolari) din partea acestei publicaţii.

242 afișări
Imaginea articolului Sienna Miller, despăgubită de un tabloid cu 100.000 de lire sterline. Vezi de ce

Sienna Miller, despăgubită de un tabloid cu 100.000 de lire sterline. Vezi de ce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sienna Miller, actriţa care a avut o relaţie cu Jude Law marcată de numeroase împăcări şi despărţiri, se afla pe lista persoanelor care au dat în judecată compania News Corporation, deţinută de Rupert Murdoch, susţinând că tabloidele din acest grup de presă au interceptat în mod ilegal mesageriile vocale din telefoanele mobile ale unor vedete, cu scopul de a obţine informaţii.

Actriţa în vârstă de 29 de ani a anunţat luna trecută că va accepta din partea tabloidului citat plata unor despăgubiri, însoţite de recunoaşterea necondiţionată a vinovăţiei sale.

David Sherborne, avocatul actriţei, a declarat pentru Curtea Superioară din Londra că actriţa britanică a reprezentat în 2005 şi în 2006 subiectul multor articole de presă care conţineau "informaţii intruzive şi private".

În afara acestor daune şi a plăţii cheltuielilor de judecată, Sienna Miller, care nu a fost prezentă la tribunal, a primit un ordin judecătoresc care o protejează de orice accesare ilegală a mesageriei vocale din telefonul ei mobil şi de publicarea unor informaţii cu caracter privat.

Sienna Miller, în vârstă de 29 de ani, a cochetat cu industria modei, lucrând ca model şi designer. Miller a devenit cunoscută pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) şi "Triunghiul dragostei" (2008). În 2009, Miller a apărut pe afişul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici