Soţul Salmei Hayek are un copil cu Linda Evangelista

Soţul actriţei Salma Hayek, omul de afaceri Francois-Henri Pinault, are un copil cu sopermodelul Linda Evangelista, potrivit New York Post. Omul de afaceri ar fi tatăl copilului Lindei Evangelista, Augustin James, care are 4 ani.

367 afișări
Imaginea articolului Soţul Salmei Hayek are un copil cu Linda Evangelista

Soţul Salmei Hayek are un copil cu Linda Evangelista (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deşi Pinault a negat că ar fi tatăl acestuia, în 2007, Evangelista a fost la tribunal, joi, pentru a cere pensie alimentară din partea miliardarului care este CEO pentru firmele Gucci şi Yves St. Lauren, potrivit contactmusic.com.

Pinault şi Hayek au împreună o fiică, Valentina, care s-a născut în septembrie 2007. Cei doi s-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiţilor, la Paris, în 2009. Omul de afaceri mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

De la naşterea fiului său, în 2006, Evangelista a refuzat să spună cine este tatăl acestuia. Potrivit tabloidelor, omul de afaceri şi supermodelul ar fi fost împreună pentru o scurtă perioadă de timp, când Pinault şi Hayek erau despărţiţi.

Salma Hayek, una dintre frumuseţile exotice de la Hollywood, a fost iubita actorului Edward Norton între 1999 şi 2003. Actriţa a confirmat logodna cu Pinault în martie 2007 şi a născut primul lor copil pe 21 septembrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici