Stephen Gately, de la Boyzone, ar fi murit înecat cu propria vomă - VIDEO

Stephen Gately, membru al trupei irlandeze Boyzone, decedat sâmbătă în Mallorca, ar fi murit în somn, înecat cu propria vomă, după ce petrecuse noaptea precedentă într-un club gay, potrivit unei surse apropiate acestuia, citată de mirror.co.uk.

4384 afișări
Imaginea articolului Stephen Gately, de la Boyzone, ar fi murit înecat cu propria vomă - VIDEO

Stephen Gately, de la Boyzone, ar fi murit în somn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul trupei Boyzone, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperit în apartamentul său din Mallorca, în valoare de 1,08 milioane de euro, în pijamale, îngenunchiat lângă sofa şi cu faţa îngropată într-o pernă.

Cadavrul a fost descoperit de partenerul său, Andy Cowles, în după-amiaza zilei de sâmbătă. Cei doi parteneri de viaţă, aflaţi în vacanţă în Mallorca, au petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club gay, unde au rămas până la ora 6 dimineaţa.

Un prieten a declarat: "Familiei lui i s-a spus că cel mai plauzibil scenariu este acesta: Stephen a băut puţin cam prea mult, a vomat în timpul somnului şi s-a înecat. A fost un accident nefericit".

Potrivit presei britanice, Stephen Gateley a băut vin şi şampanie în localul Black Cat, cel mai mare club gay din Las Palmas.

Un martor a declarat: "El şi Andy erau acolo când am ajuns eu, la ora 3.00, şi încă erau în club când eu am plecat, în jurul orei 5.45 a.m. Nu erau prea beţi, dar consumaseră ceva alcool. Erau doi băieţi care îşi petreceau noaptea de vineri într-un club. Andrew dansa, iar Stephen se învârtea prin zonă. Discutau din când în când cu cineva, însă în linişte, erau cu toţii nişte persoane discrete".

Gerald Kean, avocatul cântăreţului, consideră că moartea lui Stephen Gately este un accident tragic: "Nu există dovezi de omucidere. Nu există urme de jaf. Nu e vorba nici de droguri, nici de sinucidere, nici de crimă, nici de o eventuală luptă".

Stephen Gately suferise în trecut de depresie, însă în ultima perioadă cântăreţul era mai fericit şi mai încrezător ca niciodată.

Ceilalţi membri ai trupei irlandeze Boyzone - Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy şi Shane Lynch - au ajuns în seara de duminică în Mallorca, pentru a fi alături de Andrew Cowles, partenerul de viaţă al colegului lor de trupă.

Poliţia spaniolă încearcă să îl găsească pe un bărbat bulgar, cunoscut sub numele de Giorgio, care s-a întâlnit cu Andy şi Stephen în acel club şi i-a însoţit apoi până în apartamentul acestora. O sursă din poliţie a adăugat: "Nu credem că el are vreo legătură cu moartea lui Stephen Gately, însă vrem să aflăm toate circumstanţele în care a avut loc decesul".

Video Stirileprotv.ro

Trupul cântăreţului va fi transportat în Irlanda în această săptămână, iar funeraliile vor avea loc în Dublin.

Trupa Boyzone şi-a anunţat turneul de revenire în noiembrie 2008. Formaţia irlandeză a avut şase hituri în fruntea topurilor britanice în perioada 1994 - 2000.

Cu un an înainte ca membrii formaţiei să se despartă, în iunie 1990, Stephen Gately a dezvăluit public că este homosexual. El şi partenerul său, Andy Cowles, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, în 2006, la Londra.

După Boyzone, Stephen Gately şi-a continuat cariera ca artist solo şi performând în musicaluri.

Înfiinţată în 1994, formaţia Boyzone a reuşit în scurt timp să devină un adevărat fenomen pe scena muzicii pop a anilor '90, înregistrând 16 piese consecutive ce au ajuns în top cinci în Marea Britanie. Vânzările totale ale albumelor Boyzone au depăşit cifra record de 15 milioane de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici