The One: Malvina Cservenschi povesteşte despre căsnicie

Malvina Cservenschi, prezentatoarea ştirilor TVR, vorbeşte, în numărul de septembrie al revistei The One, despre relaţia cu soţul său, dar şi despre cum e să fii "mamă de weekend", pentru că vedeta tv are grijă de o fetiţă de la un centru de plasament pentru copii cu dizabilităţi.

547 afișări
Imaginea articolului The One: Malvina Cservenschi povesteşte despre căsnicie

The One: Malvina Cservenschi povesteşte despre căsnicie

Potrivit The One, de aproape un an, Malvina Cservenschi este mama de weekend a Danielei, o fetiţă de zece ani care locuieşte într-un centru de plasament, iar în weekend-uri şi vacanţe stă cu vedeta tv şi soţul ei.

Despre relaţia cu acesta, prezentatoarea ştirilor TVR spune că a reuşit să îmbine armonios viaţa personală cu cea profesională, lucru datorat în mare măsură şi lui Bogdan Cservenschi, alături de care fata vulnerabilă de dinainte s-a transformat în femeia puternică de acum.

"A fost o dragoste fulgerătoare. Ne-am mutat împreună imediat după ce ne-am cunoscut, iar după numai trei luni, m-a cerut de soţie. Nu a fost un gest pripit, iar cei trei ani de căsnicie mi-au demonstrat acest lucru", spune Malvina în The One.

"Avem o relaţie frumoasă, lejeră, în care noi ne stabilim propriile reguli. Îţi dau un exemplu: dacă Bogdan merge în Grecia să practice sporturi extreme cu băieţii, eu merg cu fetele la Milano...", mai spune vedeta tv.

Deşi şi-a făcut apariţia pe micile ecrane de ani buni, Malvina mărturiseşte că nu toată lumea o cunoaşte: "Nu sunt recunoscută pe stradă, dar acest lucru nu face decât să mă bucure, pentru că altfel cred că m-ar agasa toate privirile aţintite asupra mea".

"Am vrut să surprind de fapt o stare de spirit, o altă faţă a Malvinei. O Malvina care iubeşte tot ceea ce o înconjoară, care se bucură în fiecare clipă, o Malvina care visează cu ochii deschişi, care zâmbeşte, plânge sau râde cu poftă", spune Malvina despre pictorialul din The One.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici