Tren oprit din cauza unui butoi de bere

Un tren care transporta microbişti germani a făcut o oprire neprogramată pentru a înlocui un butoi de bere spart, relatează cotidianul Der Spiegel în ediţia electronică.

2 afișări
Imaginea articolului Tren oprit din cauza unui butoi de bere

Tren oprit pentru a înlocuirea unui butoi de bere

Deşi grevele în transportul feroviar ameninţă circulaţia în Germania, un tren a făcut o oprire neaşteptată, dintr-un motiv cu totul diferit: pentru a înlocui un butoi de bere.

Un grup de susţinători ai echipei de fotbal FC St. Pauli din Germania călătorea, sâmbătă, în "Vagonul Samba" al unui tren special care îi transporta din Leverkusen în Hamburg pentru a-şi vedea idolii. La un moment dat, suporterii au constatat că butoiul de bere pe care îl aveau în vagon s-a spart. Speriaţi de perspectiva unei călătorii fără bere, suporterii au convins conductorul să facă o oprire neprogramată în gara Wuppertal, la ora 9.20 dimineaţa.

Poliţiştii au urmărit microbiştii care s-au amestecat printre călători şi au cântat imnuri dedicate echipei favorite. Între timp, un taxi s-a grăbit să ducă butoiul atât de important pentru a fi înlocuit. După 25 de minute, noul butoi a sosit, iar trenul şi-a putut continua drumul.

"Deutsche Bahn (căile ferate din Germania - n.r.) a reacţionat repede şi într-un mod nebirocratic pentru a nu strica buna dispoziţie a călătorilor suporteri", au declarat, luni, surse din poliţia germană, adăugând că a existat o "atmosferă plăcută" printre fani cât timp au aşteptat în gară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici