"Twin Peaks" ar putea reveni pe micile ecrane. Cum arată astăzi personajul principal al serialului - FOTO, VIDEO

"Twin Peaks", serialul cult al anilor '90, ar putea avea o continuare sau ar putea fi refăcut. Creatorii serialului, Mark Frost şi David Lynch, şi producătorii NBC au dat de înţeles că acesta s-ar putea întoarce pe micile ecrane.

1984 afișări
Imaginea articolului "Twin Peaks" ar putea reveni pe micile ecrane. Cum arată astăzi personajul principal al serialului - FOTO, VIDEO

"Twin Peaks" ar putea reveni pe micile ecrane. Cum arată astăzi personajul principal al serialului (Imagine: IMDB)

Zvonurile privind continuarea serialului au fost infirmate, însă frenezia creată de acestea i-a făcut pe cei de la NBC să se gândească cu adevărat la revenirea acestuia.

"Am sunat pe toată lumea. Cu toţii am fost de acord că este o idee bună. Tuturor ne place Twin Peaks, aşa că vom vedea ce putem face", a declarat Jennifer Salke, preşedintele NBC Entertainment pentru theweek.com.

Creatorul Mark Frost a declarat că serialul ar putea avea un viitor: "Twin Peaks este o poveste continuă.....care porneşte de la mine şi de la David Lynch". Producătorul a declarat, de asemenea, că scenele şterse din "Fire Walk With Me", continuarea din 1992 a serialului, ar putea fi făcute publice la un moment dat.

În 2009, şi actorul Kyle MacLachlan, care a jucat rolul agentului Dale Cooper, şi-a manifestat dorinţa de a "reînvia" serialul cult "Twin Peaks".

Kyle MacLachlan a devenit celebru în anii 1990, datorită rolului Dale Cooper din "Twin Peaks". Pentru rolul agentului FBI, actorul a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizat la premiile Emmy.

După "Twin Peaks" actorul a jucat în numeroase seriale de televiziune şi filme, printre care "Omul invizibil", "Totul despre sex", "Lege şi ordine", "Neveste disperate", "Soţia perfectă", "Cum am cunoscut-o pe mama voastră".

Difuzat din 1990 până în 1991 de postul american ABC, serialul "Twin Peaks" a fost o adevărată experienţă senzorială pentru telespectatori, fiind regizat de un David Lynch care încerca să revoluţioneze formatul emisiunilor de televiziune din acea epocă. După terminarea serialului, Lynch a regizat o adaptare cinematografică a acestuia, în care sunt prezentate ultimele şapte zile din viaţa Laurei Palmer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici