EXCLUSIV | Romancierul şi scenaristul Petru Popescu, stabilit în SUA, la Marius Tucă Show: Fiul meu mi-a făcut o baricadă din mobilierul de grădină

  • Uciderea lui George Floyd a dus la proteste în 40 de oraşe din SUA
  • Din cauza protestelor violente în America a fost declarată stare de urgenţă
  • Romancierul Petru Popescu locuieşte în America şi îţi spune că ţara este mai divizată ca oricând
3702 afișări

Petru Popescu, un romancier roman, locuieşte în America de 46 de ani. Fiul său, care este jurnalist la The New York Times, i-a baricadat casa, de teama protestelor violente. Petru Popescu iti spune că ceea ce se întâmplă acum în America, după asasinarea lui George Floyd ar putea escalada dacă Donald Trump va pierde alegerile, pentru că liderul de la Casa Albă a făcut o obsesie din a câştiga.

”Aţi văzut vreodată America aşa de tulburată? Eu nu am văzut-o şi sunt aici din 1976. Fiul meu a venit ieri la mine acasă, a luat toată mobile de grădină şi a făcut din ea o baricadă, ca să nu poată fi deschisă uşa de la grădina mea din spate. După aceea mi-a zis să ne căutăm la fiecare oră la telefon să vedem dacă nu cumva a început violenţa pe la noi. A început la noi la 4 străzi distanţă, la noi nu a venit dar oamenii se sunau foarte des pentru a vedea dacă mai sunteţi în viaţă”, a declarat Petru Popescu la ”Marius Tucă Show”.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici