Antonescu: PNL va merge la consultările de la Cotroceni

Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a anunţat, marţi, la finalul BPC, că PNL va participa la consultările iniţiate de preşedintele Băsescu, precizând că poziţiile partidului au fost anunţate public, dar precizând că nuanţele mandatului vor fi stabilite în şedinţa BPC de lunea viitoare.

16 afișări
Imaginea articolului Antonescu: PNL va merge la consultările de la Cotroceni

Antonescu: PNL va merge la consultările de la Cotroceni (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Am primit invitaţia, sigur că PNL va merge la aceste consultări, întotdeauna ne-am dus, nu există niciun motiv să nu discutăm aceste lucruri. Mandatul în linii mari este formulat de mai multă vreme, se cunosc şi priorităţile noastre legislative, se cunoaşte şi poziţia noastră privitoare la modificarea Constituţiei în baza referendumului. Se cunosc poziţiile noastre, nuanţele vor fi definite la următorul Birou Politic", a spus Antonescu.

El a mai spus că fiind invitaţi trei oameni, "componenţa echipei e chiar o chestiune secundară şi va fi stabilită luni".

"Pe lângă mine vor fi încă doi oameni, dacă nu voi fi eu, vor fi trei", a conchis Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele şi grupurile parlamentare, pentru lunea viitoare, la Palatul Cotroceni, pentru consultări legate de modificarea Constituţiei, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse politice. Consultările ar urma să înceapă la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici