Berlusconi promite prostituate jucătorilor de la Monza dacă vor câştiga

Fostul premier italian Silvio Berlusconi le-a spus jucătorilor echipei sale de fotbal Monza că va aduce prostituate în vestiarul lor dacă vor reuşi să învingă din nou o rivală de top din Serie A, se arată într-o înregistrare video publicată miercuri pe reţelele de socializare, relatează Reuters.

403 afișări
Imaginea articolului Berlusconi promite prostituate jucătorilor de la Monza dacă vor câştiga

Silvio Berlusconi, Facebook

Berlusconi, care foloseşte adesea un limbaj colorat, a fost acuzat în 2011 că a întreţinut relaţii sexuale cu o prostituată minoră la una dintre celebrele sale petreceri. El a fost achitat în apel în 2015, după ce un judecător a decis că nu a ştiut că aceasta era minoră.

"Le-am spus băieţilor ... acum veţi juca cu Milan, Juventus. Dacă veţi câştiga împotriva uneia dintre aceste echipe de top, voi aduce un autobuz de prostituate în vestiar", a spus Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, într-o înregistrare video realizată marţi, la o cină de Crăciun cu jucătorii de la Monza.

Daniela Sbrollini, o femeie senator din partea partidului de opoziţie de centru Italia Viva, a calificat-o drept "obişnuitul limbaj misogin al lui Berlusconi: o glumă de prost gust care te lasă fără cuvinte".

Monza a promovat pentru prima dată în Serie A în sezonul trecut şi a învins Juventus în septembrie. Va juca din nou cu Inter şi Juventus în ianuarie şi va înfrunta AC Milan, fostul club al lui Berlusconi, în februarie.

Berlusconi, care a deţinut AC Milan timp de trei decenii, a cumpărat Monza în 2018. În prezent, se află pe locul 14 în Serie A, dintre 20 de echipe.

Cândva cea mai dominantă figură a politicii italiene, Berlusconi este acum mai puţin prezent, din cauza problemelor de sănătate şi a popularităţii în scădere a partidului său Forza Italia, un membru al coaliţiei de dreapta aflate la guvernare, condusă de premierul Giorgia Meloni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici