Boc: Sunt convins că numărătoarea finală va consfinţi victoria PDL

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, care indicau că democrat-liberalii s-au clasat pe locul secund, că este convins că numărătoarea finală a voturilor va consfinţi victoria PDL, la fel ca la alegerile pentru Parlamentul României.

15 afișări
Imaginea articolului Boc: Sunt convins că numărătoarea finală va consfinţi victoria PDL

Boc: Sunt convins că numărătoarea finală va consfinţi victoria PDL

Liderul PDL a mulţumit celor care au făcut efortul ca, într-o zi de caniculă, să se prezinte la vot.

"Sunt convins că, la fel ca la alegerile pentru Parlamentul României, numărătoarea finală va consfinţi victoria PDL", a spus Boc, în aplauzele militanţilor democrat-liberali adunaţi la sediul central al partidului.

El a arătat că îşi bazează afirmaţia pe două argumente, şi anume că în toamna anului trecut, deşi sondajele de opinie au dat PDL cu mai mult de cinci procente în urma PSD, numărătoarea finală a confirmat victoria PDL cu trei mandate.

În al doilea rând, a spus Boc, nu trebuie uitat că estimările sunt de la ora 19.00.

"Deci, între ora 19.00 şi 21.00 s-a votat în România, şi toate analizele sociologice au arătat că în acesdt interval de timp votanţii majoritari s-au îndreptat spre PDL", a spus preşedintele democrat-liberal.

El şi-a exprimat convingerea că, în noaptea de duminică spre luni, ca şi la celelalte scrutinuri, Adriean Videanu va anunţa la numărătoarea voturilor victoria PDL, care va fi consfinţită şi de Biroul Electoral Central.

Boc a mai spus că aceste alegeri au confirmat încă o dată că PDL este partidul care îi reprezintă cel mai bine pe români în Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici