Bode: Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la Preşedinţia României

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României, a spus, miercuri seara, ministrul de Interne, Lucian Bode.

386 afișări
Imaginea articolului Bode:  Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la Preşedinţia României

Lucian Bode a spus, miercuri seara, la TVR Info, că PNL s-a stabilizat la 23 – 24% din opţiunile electoratului.

„PNL îşi propune să guverneze bine România şi în acest an şi anul viitor, să obţinem un scor bun la alegerile de anul viitor, astfel încât să guvernăm România şi după 2024. Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani”, a spus Bode.

Lucian Bode a fost întrebat dacă va fi Nicolae Ciucă opţiunea pentru Preşedinţia României.

„Un candidat cu şanse să câştige Preşedinţia României. Astăzi preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”, a mai spus secretarul general al PNL.

În ceea ce priveşte prezenţa sa în viitorul Guvern, care va fi după rocada guvernamentală, Lucian Bode a spus că pentru el este importantă direcţia în care va merge România.

„Pentru mine e important ca PNL să rămână la guvernare şi după 2024 (...). În aceste condiţii eu voi rămâne în viitorul guvern dacă PNL va dori acest lucru, dacă preşedintele României şi preşedintele PNL îmi vor acorda sprijin”, a răspuns Lucian Bode.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici