Congresul PNL. Ludovic Orban, la Romexpo: „Am încredere că vor fi respectate toate procedurile”

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban a ajuns la Romexpo, unde sâmbătă are loc congresul PNL la care va fi aleasă noua conducere a partidului.
  • „Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asigurat secretul votului”, a spus Orban.
858 afișări
Imaginea articolului Congresul PNL. Ludovic Orban, la Romexpo: „Am încredere că vor fi respectate toate procedurile”

Congresul PNL. Ludovic Orban, la Romexpo: „Am încredere că vor fi respectate toate procedurile”

Preşedintele PNL Ludovic Orban a ajuns la Romexpo, unde, la ora 11.00, este programat să înceapă congresul PNL.

Întrebat despre posibile fraude, Oban a spus: „Încrederea mea este că nu vor fi încercări. Practic, aici ca preşedinte al partidului n-am putut să intervin. Avem o comisie de organizare a congresului şi, de asemenea, avem o comisie de numărare şi validare a votului care este formată cu reprezentare paritară şi care va fi condusă de preşedintele Comisiei de organizare, Theodor Stolojan. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot astfel încât să fie asiguat secretul votului”.

Acesta a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la conges şi că acesta nu este primul eveniment al PNL la care şeful statului participă.

CITEŞTE ŞI: Parcursul favoritului în cursa pentru preşedinţia PNL. Florin Cîţu: economist, politician şi omul din mijlocul unor controverse

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici