Dăncilă: Impozitarea bacşişului a fost o greşeală pentru că nu a fost discutată în partid

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că propunerea legislativă, depusă de Orlando Teodorovici, care prevede impozitarea bacşişului şi includerea acestuia pe nota de plată şi pe bonul fiscal a fost o greşeală. Preşedintele PSD a precizat că această propunere nu a fost discutată în partid.

768 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Impozitarea bacşişului a fost o greşeală pentru că nu a fost discutată în partid

Dăncilă: Impozitarea bacşişului a fost o greşeală pentru că nu a fost discutată în partid

Întrebată dacă propunerea legislativă depusă de ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a fost o greşeală, Viorica Dăncilă a răspuns: „Da, a fost o greşeală pentru că nu a fost discutată".

Senatul a adoptat, săptămâna trecută, proiectul de lege depus de senatorul PSD Eugen Teodorovici, care prevede impozitarea bacşişului şi includerea sumei denumite „bacşiş" pe bonul fiscal. Propunerea se aplică serviciilor de restaurant, baruri, nivelul bacşişului oferit de client fiind între 0% şi 15%.

Proiectul a fost adoptat de Senat cu 43 de voturi „pentru", 23 de voturi „contra" şi şase abţineri şi urmează să fie dezbătut şi votat în Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici