Deputaţii lui Orban, alături de USR, moţiune simplă împotriva ministrului Energiei: "Trebuie schimbat urgent Virgil Popescu”

Deputaţii Forţa Dreptei susţin moţiunea simplă anunţată de USR împotriva ministrului Energiei: „Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede”.

263 afișări
Imaginea articolului Deputaţii lui Orban, alături de USR, moţiune simplă împotriva ministrului Energiei: "Trebuie schimbat urgent Virgil Popescu”

„După toate măsurile chinuite referitoare la creşterea facturilor la energie şi gaze, care au avut un impact nesatisfăcător asupra românilor, şi pentru că nu are nicio idee concretă despre cum poate fi evitată tragedia financiară prin care vor trece românii în această iarnă, Virgil Popescu trebuie demis cât mai repede. Până acum, pentru aceste măsuri neconcludente, modificate încontinuu de au dat peste cap firmele care urmau să le pună în practică, Guvernul a rămas cu promisiunile iar firmele cu plata efectivă, din banii lor, a compensărilor. Nu îl demite N. Ciucă, aşa că vom iniţia noi, alături de USR, moţiune simplă împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. La precedentele două moţiuni iniţiate sesiunea trecută, Ministrul Energiei a fugit, acoperit de coaliţia PSD-PNL-UDMR. Nu va ţine la nesfârşit”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citată, deputaţii Forţa Dreptei vor semna moţiunea simplă.

„Situaţia românilor, inclusiv a companiilor, implicit a salariaţilor acestora, va fi dramatică în această iarnă. O spun toţi specialiştii, se vede cu ochiul liber de către toţi românii care se uită sideraţi la anunţurile festiviste ale Guvernului, care arată ca şi cum ar fi complet rupt de realitate! Trebuie schimbat urgent Virgil Popescu”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici