Dragnea, despre Geoană: Să facă partid, îi dorim succes. Nu am încredere în ce spune

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că îi urează succes lui Mircea Geoană în ceea ce priveşte intenţia de a face un partid, el susţinând că nu are încredere în ce spune fostul lider al social-democraţilor şi nici în bunele intenţii ale acestuia.

483 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre Geoană: Să facă partid, îi dorim succes. Nu am încredere în ce spune

Mircea Geoană (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

În ceea ce priveşte partidul, fiecare om e liber să-şi dorească. Să facă partid, îi dorim succes”, a spus Dragnea.

El a arătat că nu are încredere în ce spune Geoană, atât timp cât acesta a fost, este şi rămâne într-un grup cu Marian Vanghelie. ”Cu toată sinceritatea vă spun şi cu toată seriozitatea: eu nu dau absolut niciun fel de importanţă vorbelor domnului Mircea Geoană. Nu am încredere absolut deloc în ceea ce spune sau în bunele lui intenţii, atât timp cât a fost, este şi rămâne în continuare într-un grup cu Marian Vanghelie şi cu alţii. Pentru mine nu generează niciun fel de încredere”, a spus Dragnea.

El a avut şi o remarcă ironică la adresa lui Geoană, cu privire la intenţia acestuia de a face un partid. ”Dacă tot vorbim de zilele Culturii şi aniversăm 165 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu, cred că domnul Geoană e poet sau crede că e poet”, a spus Dragnea.

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că va lansa, în două săptămâni, un grup de iniţiativă pentru crearea „noului PSD”, el arătând că, atât în cazul „noului PSD”, cât şi în cazul în care vechiul PSD se va „refonda din temelii”, el reprezintă „alternativa” la VictVictor Ponta

”Un nou PSD este singurul răspuns pe care noi, oamenii de stânga, putem să-l dăm azi pentru a evita ca vechiul PSD, la modul cum este condus actual, să nu devină o formă irelevantă în politică”, a susţinut Geoană, la Realitatea Tv.

Luni, Geoană a susţinut, în cadrul întâlnirii cu asistentul secretarului de stat al SUA Victoria Nuland, că România are nevoie de un nou început, astfel că, pe lângă un nou preşedinte, este nevoie şi de o altă majoritate guvernamentală care să implementeze un proiect naţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici