Elek Levente, preşedintele interimar al USR: Nicuşor Dan nu mai este membru al USR, urmează să decidă dacă se va reînscrie în USR

Preşedintele interimar al USR, Elek Levente, a declarat că în luna septembrie va avea loc congresul pentru alegerea unui nou preşedinte şi că Nicuşor Dan, cel care a fondat partidul, nu mai este membru al formaţiunii, afirmând că acesta urmează să decidă dacă se va reînscrie sau nu în partid.

1430 afișări
Imaginea articolului Elek Levente, preşedintele interimar al USR: Nicuşor Dan nu mai este membru al USR, urmează să decidă dacă se va reînscrie în USR

Elek Levente, preşedintele interimar al USR: Nicuşor Dan nu mai este membru al USR, urmează să decidă dacă se va reînscrie în USR

”Nicuşor Dan nu mai este membru al partidului. După cum ştiţi, şi-a înaintat demisia, urmează să decidă dacă se va reînscrie sau nu în partid. Este prezent şi acum la discuţii în calitate de invitat şi de parlamentar”, a declarat preşedintele interimar al USR, Elek Levente.

El a mai spus că nu este stabilită data congresului în care va fi ales noul preşedinte, dar că acesta va avea loc ”undeva în luna septembrie”.

De asemenea, Elek Levente a mai spus că liderii partidului nu au decis încă dacă USR va reveni asupra poziţionării asupra referendumului privind definirea căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie.

”O să discutăm şi o să vedem dacă o să votăm sau o să aşteptăm rezultatul referendumului (intern al USR - n.r.)”, a mai spus preşedintele interimar al USR.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici