Flutur: Coaliţia PDL-UDMR se va întruni în şedinţă în fiecare săptămână, luni dimineaţă

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că reprezentanţii coaliţiei PDL-UDMR se vor întâlni, în fiecare săptămână, în şedinţa coaliţiei, luni dimineaţa, începând cu ora 9.00.

17 afișări
Imaginea articolului Flutur: Coaliţia PDL-UDMR se va întruni în şedinţă în fiecare săptămână, luni dimineaţă

Flutur: Coaliţia PDL-UDMR se va întruni în şedinţă în fiecare săptămână, luni dimineaţă (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Flutur a spus că până la acest moment nu a avut loc o astfel de întâlnire, prioritatea fiind discuţia pe bugetul de stat pe anul 2010, dar că aceste şedinţe ale coaliţiei vor avea loc săptămânal, cel mai probabil la sediul Guvernului, luni dimineaţa, conform protocolului semnat de cele două partide.

"Rolul acestor întâlniri este de a stabili foaia de parcurs pe întreaga săptămână", a mai spus Flutur, precizând că, din acest motiv, şedinţa coaliţiei va avea loc înaintea şedinţelor politice ale partidelor.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că încă nu s-a discutat în coaliţie despre împărţirea funcţiilor din eşalonul doi, de secretari de stat şi prefecţilor, dar că preşedinţii celor două partide pot convoca o astfel de şedinţă dacă este cazul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici