Geoană: Acţiunea ANI, încercare de a influenţa rezultatul alegerilor din PSD

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, susţine că acţiunea ANI în cazul său reprezintă o încercare vădită de defăimare a sa în ochii opinei publice, fiind "o vendetă politică a celor care conduc astăzi România şi o încercare de a interveni şi a influenţa rezultatul alegerilor din PSD".

19 afișări
Imaginea articolului Geoană: Acţiunea ANI, încercare de a influenţa rezultatul alegerilor din PSD

Geoană: Acţiunea ANI, încercare de a influenţa rezultatul alegerilor din PSD (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Asistăm încă o dată la o vendetă politică a celor care conduc astăzi România şi la o încercare de a interveni şi de a influenţa rezultatul alegerilor din PSD", susţine Mircea Geoană într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Liderul PSD susţine că tranzacţia imobiliară la care se face referire în comunicatul ANI nu a produs consecinţe asupra cuantumului averii sale, iar concluziile cercetărilor Agenţiei şi aşa-zisele "indicii temeinice" identificate de instituţie reprezintă "o sumă de neadevăruri şi erori comise fie intenţionat, fie din lipsă de profesionalism".

Mircea Geoană susţine că acţiunea ANI constituie "o încercare vădită de defăimare" a sa în ochii opiniei publice.

El precizează că din comunicatul ANI au fost omise informaţiile pe care el le-a pus la dispoziţia ANI.

Geoană declară că nu a încălcat legea, nu are nimic de ascuns şi susţine că a completat corect declaraţiile de avere.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe liderul PSD, Mircea Geoană, pentru fals în declaraţii în legătură cu achiziţionarea unui apartament şi a două locuri de parcare în valoare 733.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici