George Scripcaru este candidatul PNL la Primăria municipiului Braşov

  • George Scripcaru este candidatul PNL la Primăria municipiului Braşov, iar Adrian Veştea la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov.
  • „Am venit să sprijin doi oameni de administraţie, doi candidaţi PNL, care, cu certitudine, vor câştiga alegerile din 9 iunie”, afirmă Nicolae Ciucă.
335 afișări
Imaginea articolului George Scripcaru este candidatul PNL la Primăria municipiului Braşov

Am avut o întâlnire în care am stabilit candidatul pentru Primăria municipiului Braşov, în persoana lui george Scripcaru, care a executat timp de 16 ani această poziţie. Evident, este persoana care azi este cel mai bine poziţionat în toate evaluările sociologice. (...) Am toată convingerea că în 9 iunie ne vom lua revanşa, ţinând cont că suntem partidul care ne-am ţinut de promisiuni, am finalizat proiectele cu care ne-am angajat, iar azi putem spune braşovenilor că ştim să facem administraţie, iar proiectele pe care noi le-am implementat sunt deja vizibile şi multe au dat deja roade”, spune Adrian Veştea.

La rândul său, secretarul general al PNL, Lucian Bode, a anunţat că Adrian Veştea este candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

„Am venit să sprijin doi oameni de administraţie, doi candidaţi PNL, care, cu certitudine, vor câştiga alegerile din 9 iunie. Zicea Adrian Veştea că îşi vor lua revanşa... Nu, vor recâştiga primăria municipiului reşedinţă de judeţ şi celelalte localităţi unde nu avem primari, pentru că diferenţa e făcută de faptele dumnealor, lucrurile lăsate în urmă de fiecare dintre noi, nu cele lăsate pe paginile de Facebook sau de reţele sociale, care nu reprezintă nimic pentru viaţa noastră, decât momente de bucurie sau de întristare, în funcţie de exprimările care sunt acolo”, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici