Guvernul nu va desfiinţa DNA, iar Tăriceanu acceptă scuzele lui Băsescu

Guvernul nu intenţionează să desfiinţeze DNA, aşa cum a precizat cu câteva ore înainte de declaraţia preşedintelui Băsescu, iar premierul Călin Popescu Tăriceanu acceptă scuzele şefului statului pentru lansarea de informaţii false, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Camelia Spătaru.

4 afișări
Imaginea articolului Guvernul nu va desfiinţa DNA, iar Tăriceanu acceptă scuzele lui Băsescu

Guvernul nu va desfiinţa DNA, iar Tăriceanu acceptă scuzele lui Băsescu

"Guvernul nu intenţionează să desfiinţeze Departamentul Naţional Anticorupţie, aşa cum a susţinut în declaraţia sa din această seară preşedintele Traian Băsescu. De altfel, cu câteva ore înainte ca preşedintele să facă această declaraţie, Guvernul a dezminţit oficial zvonurile lansate astăzi în presă despre o aşa-zisă ordonanţă de urgenţă care ar avea drept urmare desfiinţarea DNA. În acest sens, primul-ministru acceptă scuzele oferite de preşedintele Traian Băsescu, pentru lansarea unor informaţii neadevărate", a spus Spătaru.

Ea a arătat că, din păcate, sursele l-au dezinformat pe şeful statului şi a apreciat ca regretabilă lansarea de la nivelul Preşedinţiei a unor supoziţii bazate pe zvonuri, în ciuda dezminţirilor oficiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici