Igaş despre Blaga: Este un om cu experienţă, care ştie să se impună

Ministrul de Interne, senatorul PDL Traian Igaş, a declarat, luni, despre Vasile Blaga, actualul preşedinte al Senatului, că este "un om cu experienţă, un om care ştie să se impună", fiind cea mai bună alegere pe care puteau să o facă senatorii.

123 afișări
Imaginea articolului Igaş despre Blaga: Este un om cu experienţă, care ştie să se impună

Igaş despre Blaga: Este un om cu experienţă, care ştie să se impună (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax foto)

"Este un om cu experienţă, un om care ştie să se impună. Este un coleg respectat atât în Partidul Democrat Liberal, cât şi în celelalte grupuri parlamentare", a declarat Traian Igaş, referindu-se la alegerea lui Vasile Blaga în funcţia de preşedinte al Senatului.

El a mai spus că alegerea lui Blaga este "cea mai bună" pe care puteau să o facă senatorii.

Vasile Blaga este noul preşedinte al Senatului, rezultatul oficial al votului fiind anunţat în plen, acesta indicând 69 de opţiuni în favoarea sa, faţă de 63 de voturi "pentru" întrunite de candidatul opoziţiei, Titus Corlăţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici