Iliescu, supărat pe ziarişti: Vanghelie stă mai prost cu limba română şi voi vă bateţi joc de el

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, s-a arătat, la finalul unei întâlniri a conducerii PSD, supărat pe presă, reproşând ziariştilor că îşi bat joc de Marian Vanghelie, care stă mai prost cu limba română şi care, "ca fraierul", se lasă atras în emisiuni care îl compromit.

2070 afișări
Imaginea articolului Iliescu, supărat pe ziarişti: Vanghelie stă mai prost cu limba română şi voi vă bateţi joc de el

Iliescu, supărat pe ziarişti: Vanghelie stă mai prost cu limba română şi voi vă bateţi joc de el (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Marian Vanghelie stă mai prost cu limba română şi voi vă bateţi joc de el de fiecare dată. El, ca fraierul, se lasă atras în emisiuni ca să fie compromis şi de asta suferă şi membrii partidului, şi nu îl luaţi în serios", a spus Iliescu.

Întrebat dacă PSD este gata să treacă de la etapa Vanghelie către o altă etapă, Iliescu a spus: "Sper. Asta nu înseamnă excluderea lui Vanghelie. Vanghelie este om cu calităţile lui, calităţi apreciate, dar Capitala necesită ceva în plus. Asta este toată chestiunea: cum anume să ridicăm nivelul vieţii şi muncii politice a PSD în Capitală, ca să valorifice PSD starea de spirit din societatea românească azi".

Iliescu a spus că Vanghelie nu este dat la o parte, ci inclus în acest efort."Vanghelie nu e dat la o parte, este inclus în tot acest efort, ca unul cu un potenţial al lui. Fiecare are potenţialul său", a spus Iliescu.

El a participat la o întâlnire cu reprezentanţii PSD din sectoarele 1, 2 şi 3 din Bucureşti.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat că, "pentru perioada preelectorală", Organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

Victor Ponta a făcut acest anunţ după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD de luni seară, precizând că este vorba despre o decizie "strict organizatorică".

Marian Vanghelie a afirmat, luni seară, într-o emisiune la B1 TV, că nu poţi să conduci organizaţia PSD Bucureşti dacă nu eşti bun, pentru că în caz contrar "te ejaculează, adică te ejectează".

"Eu sunt de 17 ani în partid şi îmi aduc aminte că şi atunci era o problemă. Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici, nu ai ce să-i faci. Nu merge la organizaţia de Bucureşti să fie un pămpălău", a afirmat Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici