Video INTERVIU Ion Cristoiu: Nu e exclus ca, în sfârşit, să avem „guvernul meu”, visul lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat într-un interviu acordat MEDIAFAX şi Gandul.info că prin valul de plecări dinspre PSD spre Pro România se pregăteşte ceva şi nu exclude căderea Cabinetului Dăncilă şi instalarea celebrului “guvernul meu” dorit de preşedintele Klaus Iohannis.

16140 afișări

”Problema este că ceva e în neregulă pentru că nu văd de ce trebuia înainte de începerea sesiunii. Există posibilitatea ca undeva, nu ştiu, prin laboratoare, să se pregătească o moţiune de cenzură şi să cadă guvernul chiar la începutul sesiunii. Prea....ascultaţi, vom mai vedea, e ceva în neregulă, cu o săptămână înaintea sesiunii...e nefiresc. Rămâne ca o profeţie. E ceva. Se pregăteşte ceva", spune jurnalistul.

Ion Cristoiu atrage atenţia că migraţia dinspre PSD spre Pro România s-a accentuat cu câteva zile înainte de începerea noii sesiuni parlamentare şi nu este exclus ca totul să facă parte dintr-un scenariu mai amplu, care să ducă la căderea actualului guvern şi instalarea unui Cabinet preferat de Cotroceni.

"Pentru că, repet, trecerea lor în săptămâna dinaintea sesiunii, în precipitare, aşa, parcă e un plan, ziua şi trecutul, ziua şi trecutul, nu are justificare. Încă o dată, de ce acum şi nu peste o săptămână? Dacă ar fi alegeri săptămâna viitoare, ai spune...dar aşa, e clar că e o trecere în legătură cu această sesiune la care liberalii deja au anunţat că vor depune moţiune de cenzură. Nu e exclus ca, în sfârşit, să avem celebrul <<guvern al meu>> , visul domnului preşedinte, <<guvernul meu>>", a mai spus jurnalistul şi analistul politic Ion Cristoiu.

Numai în ultimele zile şi-au anunţat plecarea din PSD spre partidul lui Victor Ponta mai mulţi parlamentari, printre care Mihai Tudose, Georgian Pop sau Corina Bogaciu.

Interviul integral cu jurnalistul Ion Cristoiu va fi difuzat de MEDIAFAX şi Gandul duminică, la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici