Lider PNL, despre partid şi guvernarea Orban: Îmi este ruşine

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a afirmat, joi, pe Facebook, că îi este ruşine cu partidul din care face parte, deoarece îşi anulează propriile decizii, votează împotriva propriilor convingeri şi sesizează la CCR propriile legi. Ulterior, Olguţa Vasilescu şi filiala PSD Craiova au distribuit postarea.

4183 afișări
Imaginea articolului Lider PNL, despre partid şi guvernarea Orban: Îmi este ruşine

Lider PNL, despre partid şi guvernarea Orban: Îmi este ruşine

„Îmi este rusine. Ne anulăm decizii (în campanie, am declarat că uşile sunt ferecate pentru membri PSD, dar, după campanie, au devenit membri PNL), votăm împotriva propriilor convingeri (vezi alocaţia pentru copii), ne pregătim să sesizam la CCR legile noastre (reducerea TVA de la 19% la 16% ,la produse alimentare de la 8 la 5) spunând <<Hei, noi, PNL în opoziţie am făcut legi neconstituţionale>>, acceptăm ca miniştri respinşi de comisiile parlamentare (într-o ţară în care se spune că Parlamentul reprezintă voinţa poporului şi nu Guvernul) să rămână miniştri, creând un precedent periculos, acceptăm asumarea pe buget, un precedent şi mai periculos, votăm incriminarea <<drogurilor>> într-un mod total aberant...e cel mai mare haos parlamentar pe care l-am văzut şi asta pentru că nu mai gândim, ci ne supunem”, a scris Adriana Săftoiu, joi, pe Facebook.

Deputatul liberal a adăugat că viitorul pare îngrijorător, după modul în care se face politică.

„Îmi doresc din toată inima să fie sfârşitul unui asemenea mod de a face politică. Să te supui doar ca sa îţi mai asiguri un loc pe liste?! Vai de aşa viitor”, a completat aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
săftoiu,
legi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici