Lista la europarlamentare, validată luni sau marţi în CEx al PSD. Liviu Dragnea va participa la şedinţă

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, pentru MEDIAFAX, că şedinţa Comitetului Executiv al PSD va avea loc lunea sau marţea viitoare, iar social-democraţii vor valida lista candidaţilor la alegerile europarlamentare. Reuniunea social-democraţilor va fi condusă de Liviu Dragnea.

616 afișări
Imaginea articolului Lista la europarlamentare, validată luni sau marţi în CEx al PSD. Liviu Dragnea va participa la şedinţă

Lista la europarlamentare, validată luni sau marţi în CEx al PSD. Liviu Dragnea va participa la şedinţă

„CEx va avea loc luni sau marţi pentru validarea listelor candidaţilor la europarlamentare”, a afirmat Florin Iordache.

Întrebat de MEDIAFAX dacă unui dintre subiecte va viza remanierea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiţiei, Iordache a spus că nu, precizând că „după ce mai termină cu discuţia despre europarlamentare, după aceea mai discutăm şi de alte probleme”.

Camera Deputaţilor a respins miercuri moţiunea simplă prin care partidele de Opoziţie cereau abrogarea OUG 7 privind modificarea legilor justiţiei şi demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, cu 126 de voturi ”pentru”, 148 ”împotrivă” şi două abţineri.

Ulterior, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat, referindu-se la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, că nu i-a trecut nemulţumirea, dar că nu a putut vota o moţiune iniţiată de Opoziţie şi i-a cerut să vină cu nişte „măsuri legislative normale”.

La dezbaterea moţiunii simple, în urmă cu două săptămâni, social-democraţii i-au reproşat lui Tudorel Toader faptul că nu a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă în privinţa Codului Penal şi Codului de Procedură Penală, aşa cum a fost stabilit în CEx al PSD.

Referitor la Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că acesta rămână internat în spital, iar medicii îi vor face infiltraţii „care să îl pună pe picioare” în perioada următoare când vor fi alegeri. Secretarul general al PSD a precizat liderul social-democrat va ajunge la operaţie poate după luna iunie.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici