Marko: Nu ar fi rea ideea ca UDMR să-şi asume conducerea Radioului public

Liderul UDMR, Marko Bela, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu ar fi rea ideea ca UDMR să îşi asume conducerea Radioului public.

16 afișări
Imaginea articolului Marko: Nu ar fi rea ideea ca UDMR să-şi asume conducerea Radioului public

Marko: Nu ar fi rea ideea ca UDMR să-şi asume conducerea Radioului public (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El a făcut aceste declaraţii întrebat dacă este adevărată o informaţie apărută în presă, potrivt căreia PDL şi PNL au încheiat o înţelegere privind asumarea conducerii la Societatea Română de Televiziune de către un reprezentant al PDL, iar cea de la Societatea Română de Radio de către un membru al Uniunii.

"Am înţeles că ni se sugerează prin această ştire să ne mai asumăm şi noi o răspundere la una dintre aceste instituţii, dar nu avem o înţelegere făcută în acest sens. Încă nu am discutat problema televiziunii şi problema radioului. Ideea nu e rea", a precizat Marko Bela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici