Mesajul candidatului PAS Maia Sandu după alegerile din Republica Moldova: Oamenii vor să fie respectaţi

  • Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, le-a mulţumit moldovenilor pentru că au venit în număr mare la alegerile prezidenţiale din Republica Moldova.
  • Sandu a spus că oamenii vor să fie ascultaţi şi a promis că le va rezolva problemele dacă va câştiga alegerile.
744 afișări
Imaginea articolului Mesajul candidatului PAS Maia Sandu după alegerile din Republica Moldova: Oamenii vor să fie respectaţi

Mesajul candidatului PAS Maia Sandu după alegerile din Republica Moldova: Oamenii vor să fie respectaţi

Imediat după închiderea urnelor, candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a declarat că în timpul alegerilor a fost o mobilizare extraordinară a moldovenilor ceea ce demoonstrează că cetăţenii vor să fie respectaţi. Ea le-a mulţumit tuturor celor care au mers la secţiile de votare.

„Dragi cetăţeni astăzi am fost martorii unei mobilizări extraordinare a moldovenilor. În pofida crizei, în pofida neîncrederii faţă de instutuţii, în pofida unei campanii murdare, oamenii au ieşit la vot într-un număr foarte mare. Şi aici în ţară şi în diaspora oamenii au ieşit la vot pentru că le pasă, oamenii vor să fie respectaţi, oamenii vor ca puterea să le ofere soluţii la problemele lor. Mulţumesc oamenilor care au participat astăzi la vot. Le mulţumesc din suflet care au mers sute de kilomeri pentru a ajunge la secţile de vot şi care au aşteptat la cozi uriaşe pentru a vota. Ne închinăm în faţa dumneavostră. Astăzi diaspora a votat în număr de peste 250.000. Este o mobilizare fără precedent şi un record istoric. Oamenii au demonstrat că oricât de departe ar ajunge le pasă de ţara lor, le pasă de rude, le pasă de casa lor”, a declarat Maia Sandu.

Potrivit unor exit poll-uri realizate în timpul scrutinului, Maia Sandu ar fi câştigat detaşat alegerile din Republica Moldova. Cifrele neoficiale arată că proeuropeana Sandu ar fi obţinut peste 54% dintre voturi, în timp ce candidatul socialiştilor moldoveni, Igor Dodon, ar fi avut doar 45%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici