Oprea: Până la finele anului se va forma Uniunea Social Progresistă care va susţine UNPR în alegeri

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, vineri, la Craiova, la o televiziune locală, că la sfârşitul lunii decembrie se va forma Uniunea Social Progresistă, o platformă civică de centru-stânga, care va susţine UNPR la alegerile de anul viitor.

404 afișări
Imaginea articolului Oprea: Până la finele anului se va forma Uniunea Social Progresistă care va susţine UNPR în alegeri

Oprea: Până la finele anului se va forma Uniunea Social Progresistă care va susţine UNPR în alegeri (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Oprea a declarat, vineri, la 3TV Oltenia că, la sfârşitul lunii decembrie se va crea Uniunea Social Progresistă.

"Anunţ în premieră în această emisiune, că la sfârşitul lunii decembrie se creează Uniunea Social Progresistă. Este, de fapt, o mişcare civică în care asociaţiile de pensionari, patronatele, sindicatele, marile valori ale României vor fi reprezentate de noi într-o mişcare civică atât în Guvern cât şi în Parlamentul României. Această platformă civică de centru-stânga, de interes naţional pentru România şi români, se va numi Uniunea Social Progresistă. Deja semnăm protocoale", a declarat, vineri, Gabriel Oprea, preşedintele executiv al UNPR.

El a mai precizat că, la alegerile viitoare UNPR va participa cu susţinerea acestei platforme civice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici