Preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat pe terenul de golf alături de soţia sa, în judeţul Alba

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost surprins vineri, 29 martie, în jurul amiezii, pe terenul de golf de la Pianu, în judeţul Alba, informează Ziarul Unirea.

2885 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat pe terenul de golf alături de soţia sa, în judeţul Alba

Sursa foto: Ziarul Unirea

"Preşedintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din judeţul Alba, au declarat pentru ziarulunirea.ro mai multe surse. Potrivit acestora, preşedintele ar mai fi fost şi în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoţit de prima doamnă, Carmen Iohannis", relatează Ziarul Unirea.

Terenul de golf ”Paul Tomiţă” de la Pianu de Jos şi Domeniul Schiabil Şureanu din Munţii Sebeşului, ambele din judeţul Alba, sunt printre locaţiile preferate de relaxare ale preşedintelui, adaugă sursa citată.

Şeful statului a mai fost fotografiat şi în trecut la golf.

„Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, declara Klaus Iohannis în anul 2021, prezent la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă” de la clubul de golf din comuna Pianu, Alba.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi”, a adăugat preşedintele.

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiţă” a luat naştere în 1995 la iniţiativa profesorului Paul Tomiţă care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici