Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunţă că se va vaccina public

  • Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că se va vaccina public atunci când îi va veni rândul.
  • Liderul UDMR a mai spus că are încredere în medicină şi vrea să fie un exemplu pentru oameni.
263 afișări
Imaginea articolului Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunţă că se va vaccina public

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, anunţă că se va vaccina public

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că se va vaccina public, astfel încât să fie un exemplu pentru concetăţeni. Liderul UDMR a scris un mesaj pe Facebook prin care susţine că are încredere în noul vaccin şi în medicină.

„Mă voi vaccina împotriva coronavirusului când îmi va veni rândul. Am încredere în medicină, în ştiinţă şi am încredere în tehnologia cu care a fost dezvoltat noul vaccin. Consider că la fel cum am reuşit să combatem bolile devastatoare prin vaccinare în a doua jumătate a secolului al XX-lea, vom reuşi să trecem şi prin această perioadă dificilă, dacă ne oferim nouă şi ştiinţei o şansă. Vreau să fiu un exemplu în acest sens, de aceea intenţionez să mă vaccinez public”, a scris Kelemen Hunor pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici