Tăriceanu către Boc: Ori sunteţi neinformat, ori sunteţi dezinformat, ori nu vă pricepeţi

Premeirul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, referitor la discursul premierului desemnat, Emil Boc, că datele pe care le-a prezentat plenului îl pun în dilema de de a-i spune că ori este neinformat, ori este dezinformat, ori nu se pricepe, pentru că aceste date nu sunt conforme cu realitatea.

92 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu către Boc: Ori sunteţi neinformat, ori sunteţi dezinformat, ori nu vă pricepeţi

Tăriceanu către Boc: Ori sunteţi neinformat, ori sunteţi dezinformat, ori nu vă pricepeţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să-i spun de la început domnului Boc că datele pe care le-a prezentat la începutul discursului său mă pun în următoarea dilemă: ori sunteţi neinformat, ori sunteţi dezinformat, ori nu vă pricepeţi.  din păcate datele nu sunt conforme deloc cu realitatea. Trebuie să vă spun că se plătesc salariile, pensiile şi nu putem vorbi de nimic din ceea ce aţi făcut dumneavoastră referiri", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

El a ţinut să sublinieze că e de datoria sa ca lider politic să dea avertismente clare domnului Boc, căruia i-a transmis că "vor fi consecinţe grave pentru România, dacă nu este administrată cum trebuie criza economică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici