Tăriceanu: Cioloş nu prea e genul care să candideze la prezidenţiale, ci care să fie pus în funcţie

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, întrebat dacă Dacian Cioloş se va înscrie în competiţia pentru prezidenţiale, că nu îl vede pe acesta genul care să candideze, ci este mai degrabă genul care să fie pus în funcţie, cum ar fi cea de comisar european sau premier.

149 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Cioloş nu prea e genul care să candideze la prezidenţiale, ci care să fie pus în funcţie

Tăriceanu: Cioloş nu prea e genul care să candideze la prezidenţiale, ci care să fie pus în funcţie

„Nu ştiu dacă o să candideze. Domnul Cioloş nu prea e genul care să candideze, este genul care să fie pus ceva comisar european, premier. Cu candidatura mai încet. Până acum aşa a avut evoluţia politică. Nu a candidat la nimic”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, duminică la România Tv.

Reacţia preşedintelui ALDE vine în contextul în care liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, întrebat despre o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale, că reprezintă „o posibilitate”, dar „pot fi şi alte posibilităţi”.

Chestionat, sâmbătă, la Galaţi, în contextul în care participă alături de USR la alegerile europarlamentare, dacă se gândeşte şi pentru alegerile prezidenţiale la o formulă comună, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a răspuns că se gândeşte la o formulă comună cu USR pentru toate alegerile care vor urma până în 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici