Tomac, răspuns pentru Orban din care omite un partid: Cele mai sănătoase majorităţi, cele formate din PMP şi PNL

Cele mai sănătoase şi de încredere majorităţile sunt cele de dreapta formate din PMP şi PNL, spune preşedintele Partidului Mişcării Populare, Eugen Tomac, după ce liderul liberalilor, Ludovic Orban, a afirmat că PNL poate face majorităţi doar cu USR şi PMP.

356 afișări
Imaginea articolului Tomac, răspuns pentru Orban din care omite un partid: Cele mai sănătoase majorităţi, cele formate din PMP şi PNL

Tomac, răspuns pentru Orban în care omite un partid: Cele mai sănătoase majorităţi, cele formate din PMP şi PNL

„Prima noastră opţiune pentru crearea de majoritaţi este PNL. Comunităţile locale trebuie sa aibă o perspectiva solidă de dreapta, iar PMP rămâne un partid consecvent şi dorim să păstram peste tot majorităţi care să consolideze polul popular european în România. Majorităţile trebuie făcute în interesul comunităţii, iar politic consider că cele mai sănătoase şi de încredere pot fi majorităţile de dreapta formate din PMP şi PNL”, spune pentru MEDIAFAX Eugen Tomac.

Reacţia lui vine ca urmare a afirmaţiilor lui Ludovic Orban referitoare la majorităţile viitoare.

„Am stabilit politica de alianţe foarte clară. Prima decizie este că interzicem tuturor organizaţiilor locale să facă vreo înţelegere sau vreo alianţă cu PSD. Partidele afine cu care suntem în colaborare sunt PMP şi USR PLUS”, a spus miercuri Orban.

O poziţie similară a avut şi prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, care i-a numit pe cei de la PMP „parteneri tradiţionali”.

„Noi colaborăm foarte bine cu cei de la PMP, care ocupă de secretar de stat sau diverse poziţii în Guvern, iar eu personal colaborez excelet cu Eugent Tomac şi cu Traian Băsescu în delegaţia României şi Parlamentul European”, mai spune la Digi 24 Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pmp,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici