Armata română sprijină democraţia, serviciile secrete alimentează terorismul

Serviciile de informaţii romaneşti au furnizat armament pe piaţa neagră internaţională încă de pe vremea dictatorului Nicolae Ceauşescu.

1 afișare

Nu este un secret că serviciile romane de informaţii au furnizat armament de toate tipurile şi dimensiunile pe piaţa neagră a morţii din lumea întreagă. Ani la rand, organizaţii ca Amnesty International, CNN şi mai nou chiar aliaţii noştri de la CIA au semnalat armament, muniţie şi alte echipamente (fabricate în Romania) în toate zonele de conflict. Ţările africane sunt folosite ca falşi end-useri pentru contrabanda cu echipament militar spre zone care fac acum parte din "axa răului", cum ar fi Iran, Afganistan sau Irak. După ´89, militarii romani sunt trimişi să sprijine democraţia alături de aliaţi în Irak şi Afganistan. Soldaţii noştri sunt ameninţaţi sau ucişi cu armament traficat de serviciile secrete romaneşti. "Vedeţi arma asta? E făcută în Romania!" Declaraţiile ofiţerului irakian Moaied Abdel Kazem despre sprijinul romanesc pentru insurgenţii suniţi din Fallujah au fost depuse în instanţă. Nu au fost luate în seamă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici