Bancile si fondurile straine ataca SIF Banat-Crisana cu nume grele

Oamenii de afaceri Horia Ciorcila si Claudiu Silaghi, grupati in jurul Bancii Transilvania, italianul Roberto Marzanati, omul care reprezinta interesele BERD in cadrul aceleiasi institutii de credit, bancherii de investitii Doru Lionachescu si Andrei Diaconescu de la Capital Partners, respectiv Dragos Bilteanu, unul dintre vanzatorii implicati in cea mai mare tranzactie imobiliara locala din istorie, lupta pentru un loc in Consiliul de Administratie (CA) al SIF Banat-Crisana.

1 afișare
Imaginea articolului Bancile si fondurile straine ataca SIF Banat-Crisana cu nume grele

Bancile si fondurile straine ataca SIF Banat-Crisana cu nume grele

Pe lista s-ar afla si doi oameni care ar reprezenta interesele lui Catalin Chelu.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici