Bănică proxenet, Marin traficantă de droguri!

Filmul “O viaţă minunată”, regizat de argentinianul Alejandro Chomski, care îi are în distribuţie pe Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin Bănică, va rula în cinematografele din România din 6 martie.

1 afișare
Imaginea articolului Bănică proxenet, Marin traficantă de droguri!

Bănică proxenet, Marin traficantă de droguri!

O viaţă minunată” este o producţie a companiei New Films International, în distribuţie fiind incluşi, alături de Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin Bănică, Angela Sarafyan, Jesse Garcia, Bai Ling, Debi Mazar, Dana Delany şi Rena Owen.Filmul este povestea a doi tineri care vor să scape de trecutul lor plin de abuzuri, încercînd împreună să îşi găsească liniştea prin dragoste.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici