Cu ATV-ul prin Piatra Craiului!

Turiştii amatori de senzaţii tari continuă distracţiile în Masivul Piatra Craiului. Asta, deşi zona naturală extrem de valoroasă ar trebui protejată. Cel mai recent incident de acest gen s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute.

1 afișare
Imaginea articolului Cu ATV-ul prin Piatra Craiului!

Cu ATV-ul prin Piatra Craiului!

În acest an sunt la modă sporturile extreme în Rezervaţii. După ce în timpul verii, în ciuda apelor mici, pe canalele din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării au avut loc nenumărate curse cu şalupe rapide, distracţia s-a mutat la sfârşit de an în Parcul Naţional Piatra Craiului. Printre atracţii: cursele şi plimbările cu ATV-urile. Şi asta deşi astfel de activităţi sunt strict interzise. Presa a prezentat mai multe astfel de cazuri, iar autorităţile au făcut apel la turiştii inconştienţi să înceteze aceste activităţi. Nici o reacţie însă!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici