Din România au emigrat 5 miliarde de euro

Numerarul şi depozitele deţinute de români în străinătate au crescut anul trecut cu 80,6%, la 4,46 miliarde euro, după ce au atins în septembrie maximul istoric, de peste 5 miliarde euro, în timp ce împrumuturile acordate de rezidenţi au avansat cu 12,1%, la 5,9 miliarde euro, potrivit BNR.

6 afișări
Imaginea articolului Din România au emigrat 5 miliarde de euro

Din România au emigrat 5 miliarde de euro

În luna septembrie 2009, numerarul şi depozitele constituite de români în străinătate au ajuns la maximul istoric de 5,39 miliarde euro, ceea ce înseamnă că în ultimul trimestru aceste plasamente au coborât cu circa 17%, reiese din datele publicate, ieri, de Banca Naţională a României (BNR).


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici