Dobanzile si salariile scad in T2 profitul firmelor listate

Principalele companii listate la BVB au obtinut in trimestrul al doilea al anului profituri cu 12% mai mici fata de primele trei luni ale acestui an, castigurile din primele sase luni fiind, totusi, cu 61% mai mari fata de primul semestru din 2007.

1 afișare
Imaginea articolului Dobanzile si salariile scad in T2 profitul firmelor listate

Dobanzile si salariile scad in T2 profitul firmelor listate

Companiile analizate au avut, in trimestrul doi, un profit total de 1,37 mld. lei (372,2 mil. euro), fiind cu 11,9% mai mic fata de cel din trimestrul intai.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici