Elena Udrea anunţă 30 de săli polivalente care costă 320 milioane de euro

Aproximativ 320 de milioane de euro va cheltui Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru construcţia a 30 de săli polivalente în următorii şase ani, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern prin care se aprobă programul "Săli Polivalente".

42 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea anunţă 30 de săli polivalente care costă 320 milioane de euro

Elena Udrea anunţă 30 de săli polivalente care costă 320 milioane de euro

Un calcul simplu arată că preţul mediu pentru o sală polivalentă va fi de 10,6 milioane euro. Sălile vor avea între 5.000 şi 15.000 de locuri, iar proiectul urmează să fie derulat prin Compania Naţională de Investiţii, aflată sub autoritatea ministerului.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici