Iulia Vantur, combinata cu un bucatar

Blonda a inceput sa iasa cu un tanar care are o emisiune TV in care recomanda retete culinare si pe care l-a cunoscut pe vremea cand era iubita lui Marius Moga. Desi ne-a declarat ca se antureaza "amical", Nicolai a scapat un "deocamdata", tradandu-si fara sa vrea interesul fata de vedeta Pro TV.

11 afișări
Imaginea articolului Iulia Vantur, combinata cu un bucatar

Iulia Vantur, combinata cu un bucatar

mediat ce despartirea de Marius Moga a fost facuta publica, Iulia Vantur a fost asaltata de admiratori. Dupa ce paparazzii CANCAN au surprins-o pe blonda de la "Dansez pentru tine" ridicand un buchet urias de trandafiri rosii trimisi de Bogdan Ivanof (n.r. - cumnatul Simonei Patruleasa), pe lista "doritorilor" a mai aparut un nume - Nicolai Tand, managerul clubului Fratelli.

Citeste toata stirea pe www.cancan.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici